sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Visiitti Qashanilassa

Nyt on ehkä turvallista *koputtaa puuta* paljastaa tulevan pennun identiteetti sekä kasvattaja.
Pentu tulee Qashani -kennelistä ja kasvattaja on yksi upeimpia ihmisiä jotka olen tavannut, niin välitön ja aito ihminen. Pennun vanhemmat ovat Qashani Shahin Al-Hasa " Valo" ja Tek Kulak Pirzola "Pirzola".
Isän vanhemmat ovat kotoisin Syyriasta ja Qatarista, emä Turkin tuonti. 
Kyseinen yhdistelmä miellyttää minua niin monelta osin, että toista on vaikea löytää. Onneksi ei tarvitse.
Lähdimmä miehen kanssa torstaina puuduttamaan takalistojamme 6h ajomatkalle kasvattajan luo pentuja katsomaan. Kyllähän sieltä löytyikin se yksi tyttö, joka kapusi syliin ja olikin siihen liimaantuneena koko kolmen päivän vierailun ajan. Taisi mennä niin että pentu valitsi meidät, eikä toisinpäin. Nyt pitäisi sitten malttaa odottaa vielä kolme viikkoa, jotta saataisiin pentu kotiin. 
Kutsumanimeksi tytölle valikoitui Louhi, Kalevalassa kun hänet kuvataan noitana, jolla on suunnattomat taikavoimat. Hän pystyy muuttamaan muotoaan, käskemään säätä, säätämään auringon ja kuun kulkua, parantamaan sekä on kykeneväinen synnyttämään mitä ihmeellisimpiä olioita. Taikavoimia tällä pennulla tosiaan on, yksi katse ja pieni tyttö on lumonnut sinut.

Avokki napsi kuvia 5 -viikkoisten pentujen ulkoiluhetkestä, sokkona tosin, sen verran liukasliikkeisiä tapauksia olivat. 











Kuvia ei sitten käytetä mihinkään ilman lupia!


2 kommenttia:

  1. Halit - on ihanaa kun ei vain kasvatti löydä hyvän kodin, vaan kasvattaja siinä samassa uuden ystävän <3

    VastaaPoista